Foto

Herroepingsformulier voor particulieren producten. Vers 1.1.2
Yasenia Products
 
Informatie rondom garantie & retour

Retourneren U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yasenia.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren;  Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld.

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 
 
 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.  b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;  c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;  d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

Garantie
Omschrijf alstublieft duidelijk uw claim. 
U kunt onderaan deze pagina ons Herroepingsformulier downloaden. 
 
 
Identiteit ondernemer:
Yasenia Products
Postbus 17
1940 AA, Beverwijk
info@yasenia.nl
085 – 303 59 65
KvK.nr. 65873688
BTW.nr. NL.074.878.487.B01U kunt hier ons herroepingsformulier downloaden
https://yasenia.ccvshop.nl/Files/7/119000/119171/FileBrowser/h/herroeping_yasenia.pdf

Mocht u er niet uitkomen of alsnog vragen hebben?,
bel ons dan gerust op 085 - 303 59 65 (lokaal tarief)